Код фонтане на Славији засвирале гусле

Пажњу Београђана, пре два дана, привукли су звуци гусли који су се чули на најпрометнијем кружном току у земљи – Славији. Иако су у првом моменту грађани помислили да је музичка фонтана „хакована“, откривено је да је да су гусле засвирале из потпуно другачијег разлога.

У првом моменту сви су били убеђени да је чувена музичка фонтана добила нешто измењени репертоар и додаје да су на друштвеној мрежи Твитер осванули снимци пролазника на којима како се на кружном току Славија веома гласно пушта гусларски репертоар.

Већина корисника друштвених мрежа је помислила да је у питању чувена музичка фонтана, те да су, помало неуобичајено, гусле биле на репертоару. Неки су, чак помислили да је фонтана „хакована“.

Ипак, међу бројним коментарима на снимак крије се и један који објашњава шта се заправо десило.

На крају се све разрешило исто тако на друштвеним мрежама, где је објашњено да фонтану нико није хаковао већ је цела ситуација израз бунта оближњих станара.

Наиме, постоји кафић у близини Славије који, како наводе „терорише“ околне станаре буком, па су комшије одлучиле да „узврате ударац“ – пуштајући на сав глас гусле, како би ометали госте кафића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *