Ključni dokaz: Đoković imao koronu 16. decembra

Novak Đoković bio je pozitivan na koronavirus 16. decembra 2021. godine stoji u dokumentima koji su advokati predali sudu u Australiji. Britanski BBC je upravo objavio ekskluzivnu vest da je Novak Đoković bio pozitivan na koronu pre manje od mesec dana!

–Datum prvog pozitivnog PCR kovid testa bio je 16. decembar 2021. godine – kažu advokati Novaka Đokovića.

U tekstu BBC se navodi da će to pomoći srpskom teniseru na predstojećem suđenju u Melburnu. Sve to priloženo je sudu kao dokazni materijal na sutrašnjem procesu.

BBC navodi da bi ovo moglo da preokrene čuitav slučaj.

Novak Đoković je zahtev za medicinsko izuzeće podneo upravo na osnovu preležanog koronavirusa koji je u dokumentima Teniskog saveza Australije naveden kao validan razlog za medicinsko izuzeće od vakcinacije.

Njemu je ipak po sletanju u Melburn viza poništena jer nema adekvatnu medicinsku dokumentaciju po mišljenju federalnih vlasti.

Sada njegovi advokati rade na žalbi kako bi se ta odluka poništila i pokušavaju da dokažu da je srpski teniser pratio pravila i uputstva koja je dobio od Teniskog saveza Australije i države Viktorija na čijem sajtu i dalje stoji da je preležana korona dovoljan razlog za izuzeće.

Novak Đoković se do okončanja postupka nalazi u migrantskom hotelu u izuzetno lošim uslovima.K

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *