Jooble od sada i na portalu „Tamo daleko“

Jooble je univerzalni pretraživač poslova, zahvaljujući kojem lako možete da pornađete željeni posao, a ubuduće je sa vama i na portalu „Tamo daleko“.

Na stranicama ovog sajta možete pregledavati otvorena radna mesta sa svih mogućih izvora za zapošljavanje u Republici Srbiji, a takođe i u inostranstvu. Uverite se u to i sami na web adresi: https://rs.jooble.org/

Sajt je napravljen i podešen tako da prikazuje aktuelne oglase za posao sa različitih web-izvora namenjenim zapošljavanju. Uz to, tim Jooblea bira samo aktuelne i kvalitetne oglase sa poverljivih izvora.

Prednost ove platforme je u tome što samo uz jedan klik dobijate najširiju ponudu poslova prema zahtevima koje ste naveli: poziciju, vrstu radnog odnosa, lokaciju ili poziciju uz grad i sl. Zahteve stavite u traku pretraživača u odgovarajuća polja, a onda kliknete na „Pronaći poslove”. Tada vam se otvaraju stranice sa širokom ponudom poslova sa raznovrsnih sajtova za zapošljavanje, između kojih lako možete pronaći onaj posao koji vama odgovara.

Posao čeka samo treba da ga nađete. Sa Jooble to će vam biti mnogo lakše, zato ne gubite vreme. Evo linkova za poslove u Srbiji (https://rs.jooble.org/), Hvatskoj (https://hr.jooble.org/), Bosni i Hercegovini (https://ba.jooble.org/), Austriji (https://at.jooble.org/), Nemačkoj (https://de.jooble.org/), Švajcarskoj (https://ch.jooble.org/), Italiji (https://it.jooble.org/), Velikoj Britaniji (https://uk.jooble.org/), Francuskoj (https://fr.jooble.org/),  Rusiji (https://ru.jooble.org/) i Australiji (https://au.jooble.org/),

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *