Izneveren, prevaren, opljačkan i ostavljen!

Na nadgrobnim spomenicima može se mnogo toga pročitati, a najpre reči pune večne ljubavi, tuge i zahvalnosti. Ponekad tu budu uklesane i neke duhovite opaske, ali reči koje se nalaze na jednom groblju u okolini Užica privlače pažnju, a kad ih izgovorite paraju uši.

Opljačkan, prevaren, izneveren i ostavljen – napisano je na ploči koju je još za života sebi podigao Obrad Stefanović. U svoje vreme bio je jedan od viđenijih direktora, bogat i uticajan, ali kako kaže, njegovu starost opisuju te četiri tužne reči.

Foto:Privatna arhiva/RINA„Radio sam i dobro zarađivao, a novac ulagao u nekretnine. Devedesetih godina pravio sam kuće na Zlatiboru, vrhunske apartmane u vrednosti milion evra, ali sve je to nakon razvoda otišlo na doboš. Advokati i sudije su od tada upravljali mojim životom. Najveća moja greška jeste što sam pre smrti deci prepisao imovinu, zato sam sada bez igde ičega. Zato svima savetujem da ne bi prošli kao ja „ne prepisujte ništa nikome dok ste živi, nek se dele nakon vaše smrti i rade šta hoće“, priča za Rinu Obrad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *