Истинска чуда пред иконом светитеља

Јован Јањић, један од најтиражнијих српских аутора, писац две књиге о патријарху Павлу, човек који ствара аутентична дела хришћанске духовности, ових дана представља се читалачкој публици новом књигом „Чуда Светог Мине у Београду“ у издање „Народне просвете“.

Јован Јањић

Реч је о књизи истинских чуда, са аутентичним сведочењима људи који су, уз истинску веру и молитву, добили остварење својих жеља пред чудотворном иконом Светог Мине у Београду.

Икона Светог великомученика Мине нечујно – не зна се тачно када и како – доспела је у храм Светог великомученика кнеза Лазара у Београду, где већ деценима чудотвори. А глас о њој се шири, јер све више људи сведоци су чуда која се, молитвом пред њом, овде дешавају.

Захваљујући овој икони, многи у српском народу боље су упознали великог свеца с почетка IV века Светог Мину, па се данас његове иконе осликавају по српским црквама и манастирима. Пред иконом Светог Мине молили су се и Свети Сава и Свети Нектарије и многи други који су у међувремену и сами постали свети.

Информацију како набавити ову изузетну књигу можете да добијете упитом на мејл: redakcija@tamodaleko.co.rs или на телефон: +381638286185

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *