Ин4С креће и са Националном ТВ

Угледни портал ИН4С освештао је данас просторије  редакције у Београду, а овај чин обавио је протојереј Невенко Сукур у присуству запослених и сарадника.

За три дана, на Видовдан, 28. јуна, што има посебну симболику, почиње емитовање програма и Национална ИН4С телевизија из студија у Цава Центру. Циљ је да када се заврше све процедуре почне емитовање и кабловског канала. Старт на Видовдан представља својеврсни рестарт тема које промовишу српске традиционалне и културне вредности. У експерименталној фази радиће се јутарња емисија под називом “Српски св(иј)ет” и информативни програм у дневном термину у 12:44 часова.

Гости емисије “Српски св(иј)ет биће академик Матија Бећковић, историчари Чедомир Антић и Александар Раковић и професор Дејан Мировић, четворица интелектуалаца којима је забрањен улазак у Црну Гору, а домаћин Александар Протић из Београдског синдиката.

-Више од 12 година искуства рада портала in4s.net и популарност код корисника, дају нам сигурност да ћемо одговорити на све изазове који пред нама стоје. Наш циљ је медиј модерног израза, у синергији са свим могућностима технологије преноса информација кроз слику и реч, привлачан и занимљив, а кроз вешто, стратешки вођено усмеравање ка оригиналним садржајима – рекао је поздрављајући окупљене директор и главни и одговорни уредник Националне ИН4С ТВ Гојко Раичевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *