Ходочашћа са  „Егина травел“ 

Туристичка агенција Егина травел  поред туризма успешно реализује пројекат „Ходочашћа са Егина травел“, поклоничка путовања у православне светиње широм света као што су Јерусалим и Света Земља, Хиландар и Света гора, острво Егина у манастир св. Нектарија, Евија манастир св. Јована Руса, Камариза, Острог, Цетиње, Чајниче, Лепавина, Крф, Украјина, Русија, Белорусија, Лелић, Жича, Студеница, Косово и Метохија и многе друге  светиње.
Циљ пројекта „Ходочашће са Егина травел“ јесте да путници одлазећи на ове духовне дестинације односно ходочашћа уз пратњу свештеника упознају се што више са духовним животом светиња које посећују и тиме утврде духовност у себи и веру. На ходочасничким путовањима свештеници иду са групом.
Оснивач агенције и власник јесте протиница Катарина Андрић, супруга оца Ненада Андрића из Ваљева који је познат јавности као вишегодишњи духовни вођа ходочашћа на Егину и писац књиге о светом Нектарију егинском. Тако агенција Егина травел има једну вишу димензију не само туристичку већ и духовну. Реализацију оснивања агенције помогли су Ђуричић Душан и Слађана из Беча са сином Даниелом који је туристички водич и он је инопартнер агенције Егина. Поласци се организују не само из Ваљева и  Београда већ и Беча.
Егина травел добила је велике симпатије код народа што се примети и по путовањима и утисцима путника.  Надлежни парох отац Тома Павловић са благословом Епископа ваљевског господина Милутина је освештао агенцију и узнео молитве за срећна и благословена путовања. Отац Ненад је давно добио лично благослов за ходочашћа и од чувеног архимандрита старца Нектарија Виталиса. Свети Нектарије Егински је Крсна слава агенције Егина травел, која је и добила име по овом лепом грчком острву удаљеном један час пловидбе бродом од атинске луке Пиреј.

Лого Егине травел је сидро и три таласа мора, што означава сидро по Св. Писму наду у Бога и спасење, сигурност, а три таласа означавају Пресвету Тројицу. Понуду путовања  са

Група поклоника у Солуну са протом Ненадом на једном од ранијих путовања

агенцијом Егина травел можете погледати на веб страници ове агенције: www.eginatravel.rs , а на фотографији-плакату изнад конкретно о ходочашћу на Егину.

Уз групу путника на ово прелепо острво биће отац Саша Совиљ, духовник ВМА из Београда. 
Такође за Васкршње празнике Егина травел организује Васкрс на Евији и Егини са 4 ноћења у хотелима са 3*, превоз аутобусом, пловидба бродом, водич, организација по цени 199 евра. 
Наша редакција им жели угодна и благословена путовања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *