Деца трчала за срце Горана Миљића

Ученици Српске школе Свети Стефан Дечански из Варена у Мичигену и њихови родитљи окупили су се око цркве Св. Стефана Дечанског на трци за здравље Горана Миљића коме је преко потребан треба новац за трансплантацију срца.
Фотографија корисника Pero Kovačević„Молимо се да овај млади живот успе да се спаси. Хвала свој дјеци и родитељима који су данас дошли да заједно помогнемо Горану. Посебно желим да се захвалим Сари Живковић која је претрчала пет кругова и својим доласком увеличала донацију за 105 долара и четверогодишњем Филип Ђокићу који је исто претрчао 5 кругова и увећао донацију за 22 долара. Сви заједно за Горана Миљића прикупили су 1.387 долара“, наводи се на фејсбук 

Фотографија корисника Pero Kovačević

пофилу Српске школе Свети Стефан Дечански.
Похвале за ову племениту акцију заслужују и Љиљана Никић Илић, Гордана Чалић Ђорђевић, Сњежана Адамовић и Бојана Зурзиновић, које су донеле колаче и пиће и свештенику Србољубу који је дао благослов.
Већ сутра током фолклорне пробе српске школе биће настављена хуманоитарна акција продајом сокова и колача после чега ће се, заједно са ранијих прикупљениг 240 долара, новац уплатити на „GoFundMe“.
*Паћење активности српских школа у дијаспори је у оквиру реализације пројекта о допунским школама у расејању који суфинасира Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону МСП Владе Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *