Bosanka ojadila Nemce i postala internet senzacija

Nemačka policija traga za Mirnesom S. koja je ukrala više od milion evra iz kompanije za transport novca u Štutgartu. Naime, atraktivna plavuša sa nadimkom Miki prevozila je novac od tačke A do tačke B. Međutim, umesto na krajnji odredište novac je ponela sa sobom na nepoznatu lokaciju i od tada niko ne zna ništa od njoj.

Policija nudi veliku nagradu 

Nemačka policija je na zvaničnom sajtu navela i da za njeno pronalaženje sledi nagrada u  iznosu od 37.500 evra.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac. Takođe, niko ne može da nasluti gde se Mirnesa krije više od dva meseca.

„Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778“, saopštila je policija u Štutgartu.

Inače, Mirnesa je postala i svojevrsna internet senzacija. Naime, kako je policija pored snimaka sa nadzornih kamera objavila i fotografije sa Instragrama atraktivne Miki svi su počeli da komentarišu njen izgled. Navodno je pre nego što se zaposila u kompaniji za transport novca radila kao konobarica u loklanom kafiću u Štutgartu.

„Za oko“ im je zapalo i to što na svim fotografijama izgleda besprekorno, kao i to što je uvek obučena u novu firmiranu i skupu odeću.

Sličan scenario u Nemačkoj pre godinu dana

Inače nije prvi put da žena bude akter pljačke slične ovoj. Pre nešto više od godinu dana, Jasemin Gundogan je je opljačkala firmu za siguran prevoz novca u Bremenu u Nemačkoj u kojoj je radila. Ukrala je osam miliona evra.

Jasemin je bila odgovorna za pakovanje novčanica u kasete za gotovinu, koje bi kasnije bile transportovane do bankomata u filijalama banaka pomoću zaštitnog transportera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *