Bera Grilsa na Staroj planini jurio medved

Čuveni britanski avanturista Ber Grils zahvalio je pripadnicima našeg MUP u epizodi emisije „Ranvir Sing protiv divljine – uz Bera Grilsa“ objavljenoj na „Netfliksu“.

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, našao se na meti medveda. Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobegne, na nebu se ukazala najsavremenija letelica H-145M Helikopterske jedinice MUP Srbije iz koje je izašao Ber Grils, koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Kada su se našli u letelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželeli dobrodošlicu.

„Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasla“, rekao je Grils.

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska. Kada su je pronašli, Grils poziva Singa da krenu, rečima:

„Požuri, srpska vojska nikada ne kasni.“

U kadru se tada pojavljuje najmoderniji transporter Vojske Srbije, koji ih odvozi. Mediji su ranije objavili da je Grils oduševljen Srbijom, Starom planinom i našom kuhinjom.

Goran Karadžić, direktor JP „Stara planina“, otkrio je prošlog meseca i da Grils ima ogromnu želju da upozna najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *