Ana me naučila šta je ljubav!

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović žive u skladnom braku, a jedan detalj o njihovoj vezi možda i najbolje svedoči kakva je ona. Čuveni fudbaler, svojevremeno i kapiten nemačke reprezentacije, govorio je na predstavljanju autobiografske knjige o mnogim temama. Jedna od njih je bila, naravno, njegova supruga.

Ana Ivanović, koja je tokom igračkih dana uspela da osvoji i gren slem titulu, a ostala upamćena i kao jedna od najboljih teniserki sveta na početku 21. veka, sa Bastijanom je u divnoj vezi, pa su Švajnštajgera novinari na pomenutoj promociji pitali – šta je to od žene naučio otkad su zajedno.

„Naučila me je šta je to ljubav!“, reči su koje je Bastijan Švajnštajger rekao o Ani, a koje su završile u mnogim naslovima nemačkih medija.Ovaj 37-godišnjak, koji je igrao i za Bajern Minhen i za Mančester junajted tokom bogate karijere, istkaao je ovom prilikom da knjiga o njemu nije baš klasična autobiografija, već je švajcarskom bestler-piscu Martinu Zuteru dozvolio da „njegovu životnu priču pretvori u biografski roman“. O Ani je, međutim, i tada govorio:

„Znate, u ova vremena, mnoga deca i njihove porodice ne vide nadu da nešto mogu da urade u životu. Razumem ih, ali mene je Ana naučila i šta ljubav, zapravo, znači i kako treba da se živi u porodici. Iskreno, oni momenti, kada smo decu dobili… Voleo bih da sam mogao tada da zaustavim vreme i večno živim u tim trenucima, rekao je „Švajni“.Nemački mediji su prilikom izveštavanja o pomenutoj promociji istakli i jedan detalj iz nedavnog intervjua Ane Ivanović za RTL.

Ona je tada istakla da nije želela da se „bakće s fudbalerima“.

„Ako ćemo iskreno, imala sam baš veliki otpor prema fudbalerima jer neki od njih nisu imali baš dobru reputaciju kada se radi o ženama. Ali, sve se promenilo kada sam njega (Bastijana) srela. On je u meni video ono što je njemu bilo potrebno da se upotpuni, a ja isto to u njemu“, rekla je Ana Ivanović.Podsetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su u vezi od septembra 2014, a venčali su se 12. jula 2016. u Veneciji.

Imaju dva sina – prvi je rođen 2018, a drugi 2019. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *