Amerikanac saznao da je Srbin

Sudbine na koje nalećemo svakodnevno na društenim mrežama umeju da budu uzbudljivije od bilo kog filma. Jedna priča sa Tvitera je uzburkala ceo svet i došla je do nas, naravno sa razlogom.

Kejsi je napisao tvit pre nekoliko dana kako se sprema da proba srpsku hranu u restoranu sa balkanskom hranom. Međutim, posebno je bio uzbuđen jer je pre nekoliko godina otkrio da je Srbin poreklom, odnosno, preko donora sperme.

Rekao je da jede burek i ćevapčiće kao i paprikaš. Međutim, to što je rekao da je “Srbin poreklom” je apsolutno eksplodiralo na Tviteru. Naši ljudi su krenuli da ga hvale i pozdravljaju, a on to nije očekivao. Kad je i sam video popularnost Tvita, rešio je da okači i dokument koji je dobio kad je krenuo da se raspituje ko je bio donor.

Kao što vidite, kartica je naslovnljena na Stanka Pajića, odnosno kako ovde piše Paich, verovatno promenjemo usled godina života u Americi. Kejsi traži bilo kakve podatke o Pajićima i Matijevićima iz Prištine, jer je dobio podatke da su mu odatle rođaci.

Kejsi je dobio dosta odgovora da su se zbog rata i bombardovanja Srbi iselili iz Prištine, tako da ako mu je to jedini trag, teško da će naći nekog njegovog.

Međutim, društvene mreže su činile magiju i ranije, možda to učine ponovo, pa na ovaj način spoje Kejsija sa familijom iz Srbije. Čovek je samo želeo da pojede ćevape a ispostaviće se da upravo ti ćevapi mogu da ga odvedu do toga da upozna celo svoje poreklo i porodično stablo.

Izvor: Noizz/Foto: Printscreen Instagram @caseyjflores

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *