Ovo je monstrum-ubica srpskog mladića

Dvadesetogodišnji Dejvis Džozefus optužen je za ubistvo Milana Lončara, diplomca univerziteta Templ poreklom iz Srbije, saopštila je policija u Filadelfiji.

Policija je saopštila da je osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara u Filadelfiji uhapšen, a identifikovan je i drugi učesnik u zločinu.

Policija je saopštila da je osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara u Filadelfiji uhapšen, a identifikovan je i drugi učesnik u zločinu. Milan Lončar je ubijen u sredu uveče kada je šetao psa u blizini svoje kuće u naselju Brueritaun.

Dvojica osumnjičenih su pokušala da ga opljačkaju, a zatim su ga upucala i pobegla. Događaj su snimile i bezbednosne kamere. Lončar je uspeo da pozove pomoć, ali je pola časa kasnije preminuo u lokalnoj bolnici.

Osumnjičeni Džozefus je uhapšen u sredu kada je policija prilikom potrage za ukradenim automobilom zaustavila „ford fokus“ u kojem se vozio sa četiri muškarca. Istraga je utvrdila da je Džozefus nosio istu odeću kao i osumnjičeni koji je pucao u Lončara samo nekoliko sati ranije.

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji, tereti se za dva izvršena zločina, ali se uz kauciju našao na slobodi. Ubijeni Milan Lončar je odrastao u Vejnu. Diplomirao je inženjerstvo na univerzitetu Templ 2019. godine i radio za jednu građevinsku kompaniju.

Zbog američkih mera u borbi protiv korona virusa i zbog drugih procedura sahrana mog bratanca Milana Lončare će biti obavljena tek u utorak na groblju u Vest Česteru. Pokojni Milan nije bio kršten, a i zbog američkih restrikcija pravoslavni sveštenik ne bi mogao da održi opelo i sahranu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *