Албанци гуше истину о Косову

Група „Албански корени“ позвала је преко Фејсбука на протест против премијере филма Бориса Малагурског „Тежина ланаца 3“ у Њујорку.

„Стоп српској пропагандној машини“, написано је на страници „Албански корени“ на Фејсбуку. Протест је заказан само сат времена пре премијере филма испред „СВА Театра“.

Борис Малагурски је за Спутњик изјавио да тај позив значи да су албански екстремисти признали да је он претња за њихов пројекат лажне државе Косово.

„Ово је јасан покушај застрашивања и провоцирања, са циљем да спрече пројекцију мог филма. Мене су описали као противника косовске независности и бораца ОВК. После забране уласка на Косово од стране бившег премијера Рамуша Харадинаја, албански екстремисти су поново признали да сам претња за њихов пројекат лажне државе Косово, овог пута у Њујорку. Позивам све Србе и поштене Американце да дођу на премијеру ’Тежине ланаца 3‘ у Њујорку, али и у осталим градовима широм Северне Америке, да албанским екстремистима заједно покажемо да их се не плашимо, да не могу да угуше истину, да ће свет сазнати шта се дешава на нашим просторима и да ће правда кад-тад победити“, прокоментарисао је Малагурски за Спутњик.

Извор: Спутњик

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *