Зхвалнице добротворима из Пенсилваније за помоћ Удриму

Драган Пејић који живи и ради у Америци, а заједно са другим нашим земљацима пружа велики допринос у обнови српских  светиња, посетио је свој родни крај Гостовић и манастир Удрим и лично сње уверио како напредују радови на обнови ове светиње. Велика помоћ у обнови Удрима стигла је управо од српске дијаспоре у Америци.
Слика може припадати напољу и дрво
Главне активности око сакупљања прилога за обнову манастира Удрим водила је наша земљакиња Мира Пејановић Лукић уз благослов и подршку наше Цркве Св. Сава из Стилтона у Пенсилванији и браће свештеника, као и уз помоћ Драгана Пејића.
Током посјете Удриму администратор манастира, протојереј-ставрофор Зоран Живковић уручио је захвалници цркви Св.Саве из Стилтона, као и по један примјерак Шематизма Митрополије дабробосанске, Управи Цркве Св.Саве; Мири и Мићи Лукић и Драгану и Миленки Пејић у знак захвалности за подршку у обнови манастира Удрим.
Слика може припадати стоји, дрво и напољу
Драган ће имати прилику да пренесе утиске из манастира Удрим свим нашим приложницима, али и велике поздраве и захвалност свима за подршку у обнови ове наше светиње.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *