Zdravko Čolić raspametio publiku u Čikagu

Koncert Zdravka Čolića koji je sa nestrpljenjem čekala čikaška publika održan je u prepunoj sali Joe’s Live pred oko dve hiljade ljudi.

Čola je svoju pozitivnu energiju rasuo po publici koja je vrištala, pevala i aplaudirala dok je on plenio svojim nastupom. Među publikom našle su se razne generacije, omladina koja se relativno skoro susrela sa Čolinim pesmama, generacije zrelih godina i starije generacije koje ga prate i slusaju od samog pocetka karijere.

Fantasticna atmosfera usijala se dok je Zdravko izvodio hitove poput: Zvao sam je Emili, Produži dalje, Ruška, Kristina, Ti si jedina od svih, Da si zvezda sele moja, Okano i druge.
Velika jugoslovenska zvezda Zdravko Čolić, čija karijera traje preko 50 godina uskoro će proslaviti svoj 71 rođendan, a sudeći po nastupu na sceni reklo bi se da je u njemu energija i duh tridesetogodišnjaka.

Koncert u Čikagu je rasprodat dve nedelje pre nastupa a posle gostovanja u Atlanti, Los Anđelesu, Torontu, Finiksu, Vankuveru, Edmontonu i Čikagu Čola završava svoju ovogodišnju americku turneju koncertom u Njujorku 28 Maja.
Zdravko Čolić po ko zna koji put pokazao je da je velika zvezda domaće pop scene, ispunio je sva očekivanja u Čikagu i dva puta se vraćao na binu nakon ovacija publike i završetka koncerta.  Čolin koncert okupio je dijasporu iz svih zemalja Balkana a među obozavaocima nasli su se i predstavnici konzulata u Čikagu i ambasade u Vašington DC-ju, generalni konzul Damjan Jović i ambasador Srbije u Americi Marko Đurić sa suprugama i prijateljima.

Organizator dobre zabave i koncerta za pamćenje i ovog puta bio je Pure Live Music. Pesma se cula i nakon koncerta u bekstejdžu kada je neumorni Čola otpevao “Majsko sunce” za drustvo i prijatelje.

Tekst i fotografije: Srpska televizija USA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *