Zbogom ratniče!

Ceo svet, porodica, prijatelji, klubovi, milionska armija navijača, znani i neznani preko društvenih mreža i medija, oplakuju i opraštaju se od Siniše Mihajlovića, koji nas je danas napustio u 53. godini života.

Skrhana bolom oiglasila se i porodica nenadmašnog fudbalskog ratnika: Supruga Arijana i njihova deca Viktora, Virdžinija, Miroslav, Dušan, Nikolas, njihova nećaka Violante, majka Viktora i njihov brat Dražen, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata, Siniše Mihajlovića.

„Izvanredni profesionalac, uvek svima dostupan i uvek za sve dobar. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo doktorima i sestrama koje su ga pratile tokom godina, uz svu ljubav i poštovanje, pogotovo doktori Frančeska Bonifaci, Anotnio Kurti, Alesandro Rambaldi i Luka Marketi. Siniša će uvek ostati uz nas. Živeće s nama koji su ga voleli“, navodi se u oproštajnoj poruci porodice.

Od svog igrača, miljenika, sa kojim se popela na krov Evrope, oprostila se i Crvena Zvezda.

Zbogom ratniče, reči su Serije A italijanske lige.

„Serija A duboko je ožalošćena zbog smrti Siniše Mihajlovića, ikone fudbala i života. Njegova čista klasa kao fudbalera i trenera, njegova snaga i njegova ljudskost primer su koji ostavlja neizbrisiv trag u italijanskom i svetskom fudbalu“,  navodi se u oproštajnoj poruci Serije A.

Povodom tućne vesti oglasio se i Fudbalski savez Srbije.

Inter u kome je proveo možda i najlepše trenutke takođe se oglasio oproštajnom porukom.

Teško je sve nabrojati klubove, kolege, prijatelje koji su se oprostili od Siniše, ali iz minuta u minut stižu izrazi saučešća porodici i reči tuge zbog prerane smrti velikog čoveka. Oglasila se i Roma, Bolonja, Lacio, Udineze, Verona,  beogradski Partizan, Vojvodina, Sambdorija, Fiorentina, Đenova, premijarka Vlade Italije Đorđa Meloni.

„Borio si se kao lav na terenu i u životu. Bio si primer i ohrabrivao si mnoge koji se suočavaju sa bolešću. Opisivali su te kao čeličnog čoveka, a pokazao si da imaš veliko srce. Bio si i uvek ćeš biti pobednik“. „Zbogom, Siniša Mihajlović“.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *