Ватикан и Немачка творци лажне историје Срба

PictureКардинал Доналд Вуерл, надбискуп Вашингтона (Donald Wuerl of Washington) оптужио је историјску институцију Ватикана и Немачке политичке кругове за брутално фалсификовање србске историје у намери да се умањи значај православља.
Он се на Синоду у Ватикану супроставио, како је рекао, перманентим и глобалним лажима којима је затрована планета, а у том пакету су лажи о Србима, такође и о самом православљу (нису наведени само Срби, већ и све земље православља). У писму, које је ушло у заврши документ заседања Синода римокатоличке цркве, које је потписало седам од десет кардинала, се оштро критикује  функционисање самог људског рода, на растакање породице као стуба људског рода означивши хомосексуализам као главног узрочник, назвавши га глобалном пошасти.

Кардинала Доналд ово писмо упутио је је и Главном одбору за међународне односе, а у њему се, између осталог, истиче да „творци србске фалсификоване историје не труде се само да оспоре порекло Срба, него и све србске светиње, а и сам србски грб.

“​Дуже од једног века траје настојање германско-нордијске историјске школе да нас убеде да смо и двоглавог орла и крст са оцилима преузели од измишљене Византије* (прим.аут.- имамо постојање источне Ромеје, и Константина Порфирогенита VII, под именом Цар Ромејски). Ова кампања имала је толико успеха да је ова обмана ушла и у србске уџбенике историје.
Шта стварно значе оцила на сербском грбу? Амерички научници Волтер Питман и Вилијам Рајан открили су да је пре више од 5.500 година п.н.е. Црно море било слатководно језеро на око 50 метара испод данашњег нивоа.
Ова чињеница наводи на то да су четири огромне реке (Дон, Дњепар, Дњестар и Дунав) имале једно ушће. Ни на једном другом месту на планети четири велике реке не уливају се на тако малом простору, практично на једном месту. Пратећи античку историју, ова открића наводе на претпоставку да се на ушћу тих река налазила древна цивилизација и град Атлантида, јер је још у античко доба Платон у својим списима навео да је Атлантида потонула у море, као и да је била окружена са четри велике реке.
На ушћу ове четири реке заиста је постојала цивилизација. Али то није била Атлантида (Атлантида је један сасвим другачији и много старији град). Разлог зашто се мешају Атлантида и земља Срба лежи у томе што су пред овом древном поплавом избегли Срби носили са собом два предања: једно о граду Атлантиди и друго о својој колевци са ушћа четири реке коју је прогутало море.
Од њих су за ове предање чули египатски свештеници, а од њих самозвани антички Грци који су их и записали. Срби и данас за делове свог народа који живе ван матичне земље кажу да су у „расејању“. Дакле, повлачећи се пред надолазећим морем, сасвим логично, народ се кретао узводно долинама ове четири реке.
Они Срби који су кренули узводно долинама река Дон и Дњепар, касније су основали државу која се и данас зове Расија (Русија. Изговара се Расија). Они Срби који су се повлачили узводно уз Дњестар до данас су задржали име Срби, са одредницом Лужички. Мишљење је да су се и данашња Чешка и Моравска звале Србија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *