Toma Kruza na kurs u Almazan Kitchen

Čuveni holivudski glumac Tom Kruz voli da se šepuri u kuhinji i kao pasonirani ljubitalj italijanskih specijaliteta, posebno paste, pohvalio se čak u jednoj emisiji kod Opre Vinfri da ima svoj originalni recept po kome sprema špageti karbonara, na kome mogu da mu pozavide i Italijani.

Samozvani „kralj paste“ u pomenutoj emisji otkrio je gledaocima svoj recept, ali komentarima koji su potom usledili ne može baš da se pohvali. Većina mu je savetovala da skokne do Italije i vidi kako to rade pravi majstori, a mi bi mu preporučili ako već ide u Italiji da navrati u prelepe šumsko-brdovite predele Srbije i pogleda kako se sprema šumska karbonara u Almazan Kitchen. Boban i Aleksandar Almažan, sa kojima se družimo na portalu „Tamo daleko“ pružiće mu nezaboravan doživljaj, uživaće u cvrkutu ptica, žuborenju potoka, nadisati se svežeg i čistog vazduha, ali i lizati prste posle ukusnog zalagoja.

A ako neće da dodje, a neće, ali ne znam ni da li bi ga naši čarobnjaci zvali, onda neka svrati do njihovog jutjub kanala i pogleda kako se prvi pasta karbonara, kao što je to do sada uradilo više od 3,3 miliona gledalaca širom sveta. Evo kako Aleksandar i Boban spremaju svoju pastu. Prijatno!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *