Свет жели да види Новака како игра

Либерални сенатор за Јужну Аустралију Алекс Антић написао је писмо министру за имиграције Алексу Хоку, човеку који прети Новаку Ђоковићу новим притвором, поновним укидањем визе и депортовањем, у коме је недвосмислено подржао српског тенисера. Он је упозирио Хока да би поновоно укидање визе Ђоковићу нанело штету репутацији Аустралије и да на одлуку суда, који је поништио одлуку аустралијских власти, треба ставити тачку.

Уз то сенатор Антић, који има српске корене, на својој фејсбук страници написао је:

„Дискриминација вакцина је погрешна и док нико не би требало да добија посебан третман, у Новаковом случају, Суд је рекао своје и овде би требало да стоји ствар. Данас сам писао министру имиграције да изразим тај став (прочитајте моје писмо испод). Свет жели да види Новака како игра“.
Слика може припадати текст

Сенатор Алекс Антић положио је заклетву као 608. сенатор у Сенату Аустралије 2. јула 2019. Пре него што је ушао у парламент,  завршио је права на Универзитету у Аделејду. Радио је као привредни правник од 2002. до 2019. и био је одборник у Градском већу Аделејда од 2014. до 2018. године.

Он је председник Сталног комитета Сената за публикације и члан комитета за спољне послове, одбрану и трговину, рурална и регионална питања и транспорт, спровођење закона, Аустралијске комисије за спровођење закона и интегритет и Националну широкопојасну мрежу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *