Сутра у Брзећу финале игара младих Србије

Пише: Душан Марић

Сутра се на теренима спортско-рекреационог комплекса Јуниор у Брзећу одржавају финална такмичења седмих по реду Спортских игара младих Србије.

Опис није доступан.Више од 500 деце из неколико десетина српских градова надметаће се у три спорта: одбојка на песку, одбојка и баскет три на три. У финалним такмичењима учествује 59 екипа. Отварање игара је у 10 часова.

-Предузели смо све мере које је прописао државни кризни штаб ради заштите учесника и очекујемо да ће све бити у најбољем реду. Ово је трећи финални циклус а пре тога смо одржали такмичење у 27 градова и није било никаквих проблема – каже Марија Михајловић, асистент председника Спортских игара Србије Иване Јовановић.

Опис није доступан.Раније су одржана финална надметања у атлетици, мушком и женском фудбалу, шаху, стоном тенису, тенису, између две ватре и рукомету.

-Победници надметања у Србији, по традицији, ће учествовати на спортским играма младих у Сплиту, на којима се годинама уназад окупљају млади из Србије, Хрватске и БиХ – каже Ивана Јовановић, председница Спортских игара младих Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *