Srbin sa kinder čokoladice

Sigurno svi jako dobro znate dečaka sa omota Kinder čokoladica, ali… On više nije dečak, ima 29 godina, bavi se manekenstvom i glumom, i sada je prilično mišićav. Alesandro Eger pojavio se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji i mnogi su se zapitali – ko je ovaj zgodni i elegantni muškarac?

21.jpgMožda na prvi pogled njegovo lice nije bilo poznato, ali ispostavilo se da je i te kako poznat, i mnogima asocijacija na detinjstvo. Zašto? Zato što je Alesandro dete sa Kinder čokoladice, verovali ili ne.

Ovaj mladić je model srpsko-italijanskog porekla, koji je nakon uspeha u svetu manekenstva spreman da se oproba čak i na filmskom platnu.

Men's Health (najviši) podvig: Svetski top-model Alesandro Eger ušao u  Ginisovu knjigu rekorda zbog revije na najvišoj tački planete - Men`s HealthRođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju kako bi pobegli od rata. Ostalo je istorija; postao je jedno od najpoznatijih lica sa omiljenih slatkiša svakog deteta. Bio je dete Kinder čokoladica. Ono nasmejano lice na omotu najpoznatijih čokoladica upravo je njegovo i krasilo ga je nekoliko godina.

Od tada je prošlo dosta vremena, ali njegova strast prema poziranju pred objektivima nije prestajala. Postao je profesionalni model i često viđen na prestižnim revijama, a posebno je značajno da je radio za luksuzne vodeće modne kuće „Dolce & Gabbana“ i „Versace“. Ali, to nije sve, jer je njegova strast bila usmerena i prema glumi, pa je već sa 17 godina bio angažovan u raznim reklamama.

Alesandro je uspešan i na ljubavnom planu. Već nekoliko godina je u srećnoj i čvrstoj, čini se neraskidivoj vezi sa Madalinom Doroftei. Žive zajedno od njegove dvadesete godine, što je sada već devet godina, a ona je takođe prava lepotica. Bavi se manekenstvom i bila je Mis Rumunije, zemlje iz koje i potiče.

Zgodni 29-godišnji Srbin danas na Instagramu ima 102.000 pratilaca i svakog trenutka stotine objava. I to objava u kojima se ne ustručava da pokaže svoje mišićavo telo, čak i intimu…

Izvor: Telegraf.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *