Србији ће бити враћено Косово! ВИДЕО

„Косово је срце Србије и биће враћено Србији, чак иако неки то не желе, јер бар 20 одсто Срба је против тога пошто они мрзе свој народ, рекао је Џон Боснић, новинар, бизнисмен, кум ненадмашног шаховског генија Роберта Фишера, бивши саветник јапанског премијера, за Националну телевизију у емисији „Српски свет“, коју уређује и води Гордана Јанићијевић.

У емисији је Џон Боснић је говорио о животном путу свог оца Саве, који је као официр Југословенске војске у отаџбини, после рата, успео да сигне до Канаде и ожени се девојком, чије је порекло по мајци од Лужичких Срба. А потом је описао и свој занимљив лични и професионални пут, кандидатуру за градоначелника Фредерикстона, иако је имао само 22 године, кумство са Робертом Фишером, како је дао отказ на место саетника јапанског премијер, долазак у Србију са знањем само три српске речи: отац, мајка и слава.

-Нисам ја изабрао Србију, већ је Србија изабрала мене. Када сазнаш ко си, онда схватиш и где ти је место – рекао је Џон Боснић и објаснио како је доспео у главни штаб УЧК у Приштини, како су га тестирали, шта међународни моћници раде са онима које употребе, па та судбина чека и Тачија.

Гост „Српског свијета“ је критички настројен према Американцима оптужујући их за највећи геноцид на планети – уништавање тзв. Индијанаца, док Канаду сматра америчком колонијом. Говорио је и о Хилари која је уместо супруга владала Америком, за Обаму је рекао да је савршени белац, за Бајдена да је амерички систем довео на ниво позоришта и да је обичан 3Д штампач, а да се Трамп коцкао сопственим новцем да би спречио пропаст и урушавање Америке.

Није изостала ни прича о повратку производњи индустријске конопље.

„У Библији пише да је конопља света биљка, али то не стоји у преводу на српски“, објашњавајући мотиве за отварање фирми у Бања Луци и Немачкој и планове за ширење на цео простор Западног Балкана. Издвојили смо делић тема о којима је говорио наш гост. Погледајте овај занимљив и интригантан интервју у данашњем „Српском свијету“.

Погледајте ову интерасантну емисију и још интересантнијег човека:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *