Pesma „Tamo daleko“ srpskog pevača ima više od 16 milijardi pregleda

Nastup je uživo i putem interneta pogledan tada više od 11 milijardi puta, a broj pregleda i dalje raste. Po zvaničnim podacima China Media Group, snimak trenutno ima 16 milijardi i 216 miliona pregleda! Slobodan Trkulja predstavio je Srbiju pesmom „Tamo daleko“ u pratnji kineske i svetske pijanističke zvezde, slavnog Lang Langa.

U programu sastavljenom od najvećih kineskih zvezda, poput filmskog megastara Džekija Čena i brojnih umetnika, Trkulja je nastupio u udarnom terminu pred ponoć i time ušao u istoriju kao najgledaniji srpski umetnik!

CCTV, najveća televizijska stanica na svetu, čiji je novogodišnji gala šou već držao Ginisov rekord po gledanosti, 21. januara je oborila sve svetske rekorde gledanosti!

-Kineski novogodišnji šou u kome sam učestvovao, trenutno ima duplo više pregleda nego stanovnika na Zemlji! Ovo može samo Kina! Neizmerno sam zahvalan na direktnom pozivu CCTV-a, najveće TV stanice na svetu, da učestvujem u njihovom novogodišnjem programu i predstavljam Srbiju! Njihov poziv je dokaz velike ljubavi i poštovanja kako prema našoj kulturi i tradiciji tako i prema mom radu. Od prvog koncerta koji smo imali u Kini sa Balkanopolisom, sanjao sam da jednog dana na najgledanijem programu u Kini predstavim Srbiju. Moj najlepši san se ostvario i to u noći kad se ispisivala istorija – izjavio je Slobodan Trkulja.

Više od 1.000 medija iz 173 zemlje i regiona je prenosilo galu Prolećnog Festivala uživo za doček Lunarne Nove godine, 21. januara ove godine. Cable News Network (CNN) i dalje nastavlja da emituje reklame za galu Prolećnog Festivala na svojim regionalnim kanalima i na svojoj veb stranici, dose?ući više od 395 miliona pretplatnika širom sveta.

Pored Srbije koju je predstavljao Slobodan Trkulja, učestvovali su i umetnici iz zemalja Pojas i Put inicijative kao što su Argentina, Grčka, Indonezija, Novi Zeland, Tanzanija, Kazahstan, Egipat i Pakistan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *