Od svih prokletih mesta našao sam lek u Beogradu

Kontroverzni kanadski profesor Džordan Piterson se nalazi u Srbiji gde se oporavlja od zavisnosti od lekova. Piterson je sada u podkastu svoje ćerke opisao svoje iskustvo, a između ostalog je govorio i o lečenju u Beogradu.

Nakon lečenja u Rusiji, otputovao je na Floridu, pa u Srbiju kako bi nastavio rehabilitaciju od anksioznosti i neuroloških komplikacija izazvanih fizičkom zavisnošću od posebne vrste benzodiazepina.

Kako je opisao, iako ima porodicu i prijatelje koji su mu pomagali, iskustvo mu je bilo stravično, ali su mu u Srbiji nekim čudom nestali simptomi.

“Sada smo u Srbiji, verovali ili ne, u Beogradu, od svih prokletih mesta. Ovde smo oko dve nedelje i bili smo u još jednoj specijalnoj klinici koju vodi anesteziolog. Oni su modifikovali lekove koje sam uzimao u Floridi. I ne znam, ne razumem, ali svi moji simptomi su nestali. Još sam slab na nogama, ali mogu da razmišljam jasno. Osećam da sam se vratio starom sebi, da mogu da radim… Iznenadilo me je da je to bilo tako brzo, ali tako je”, rekao je Piterson.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *