Новакова молитва за спас свих људи

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић послао је поруку подршке целом свету у јеку борбе са корона вирусом. Преносимо његову поруку и молитву у целини:

„Молитва са Острога: Да бисмо добили нешто што никада нисмо имали, морамо учинити нешто што никада нисмо учинили. Када нам Бог узима нешто што не можемо схватити, он нас не кажњава, већ нам отвара руке да примимо нешто још боље. Божја Воља нас никада неће одвести негде где нас Божја Милост неће заштити. Боже, уђи у моју кућу и одузми све моје бриге и болести, лечи и бдиј надамном и мојом породицом, у божје име. Амин,

Молим се за све људе, поготово за оне којима је подршка и молитва сада највише потребна. Да оздраве и да сви заједничким снагама пребродимо овај вирус. Молим вас да останете у карантину. Мени боравак у изолацији прија будући да време проводим са својом породицом.

Искрено сматрам да је карантин сада многим људима добродошао. Барем мени јесте. Дозвољава ми да проводим квалитетно вријеме са својом породицом. Да се смијем, волим, љубим, грлим до бесвијести са њима. Да схватим колико те наизглед једноставне ствари чине живот испуњенијим и комплетнијим. Стална кретња (посебно за нас тенисере) је карактеристична и често нас не држи мјесто. Останком код куће не само што ћемо помоћи да се вирус не рашири и додатно све оптерети, већ ћемо имати могућност да се посветимо себи и свим оним потиснутим емоцијама, подсвесним програмима за које се никада нема времена.

За тако кључан унутрашњи ради у нашим животима мора да постоји вријеме и сада нам је наметнута ова ситуација као подсјетник да се бавимо собом. Да пронађемо мир, вјежбамо свој ум да мислимо срећне и позитивне мисли што чешће, да се молимо и тихујемо, да пишемо, читамо, пјевамо, плешемо, свирамо, играмо се… Све то у сврси подизања личне вибрације, а самим тим и вибрације читаве планете и свих људи, животиња, нашег екосистема. Ово је шанса да помогнемо нашој мајци природи да се брже опорави. Сви смо повезани са једним извором који нам даје љубав и снагу да овакве тренутке видимо као прилику за раст“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *