Ништа није вечно!

Познати глумац Арнолд Шварценегер објавио је фотографију како спава на улици испод своје бронзане статуе. Уз фотографију је са тугом написао како су се времена променила.
„Кад је Арнолд био гувернер Калифорније, био је на отварању овог хотела, пресекао црвену врпцу и лично отворио овај хотел.
Тада је хотелска управа рекла Арнолду: У било којем тренутку можете доћи и узети собу резервисану за вас. Кад је Арнолд напустио место гувернера и отишао у хотел, управа је одбила да му да собу, захтевајући плаћање, будући да је њихов хотел велика потражња.
Донео је врећу за спавање и спавао поред статуе, објашњавајући да је желео људима пренети следеће:
„Кад сам био на важном положају, увек су ме хвалили, кад сам изгубио овај положај, заборавили су на мене и нису испунили своја обећања. Не верујте својим положајима, ни количини новца, ни вашој снаги, а ни вашој интелигенцији, ништа не траје вечно“.
Зато цените своје најмилије, оне који су у близини, дајте им времена, обратите им пажњу. Односи с људима су права вредност. Никаква материјална добра и статусе неће их заменити. У потрази за просперитетом и славом, можете пропустити нешто стварно вредно.
Текст: Дејан Лазовић (Фејсбук)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *