Mural u Čikagu sa likovima srpskih sportskih zvezda

U Čikagu je pre par dana završen mural sa likvima Novaka Đokovića, Nikole Jokića i Ivane Vulete. Ogromni mural visine 26 i širine 15 fiti nalazi na zgradi popuarnog Beograd kafe restorana na Irving Park ulici. Mural predstavlja simbol snage uspeha i izdržljivosti a oslikao ga je Ludvig Tančez iz Čikaga.

Vlasnik Beograd Kafea je odlučio da to bude baš na zidu ovog restorana gde se redovno prate sportska dešavanja a naročito kada se takmiče ova tri svetska šampiona, Nole, Nikola i Ivana. Mesto je okupljanja i Noletovih čikaških vatrenih navijača koji ga redovno prate kada igra na US Open-u i master u Sinsinatiju.

– Ovim muralom želimo da im pošaljemo srdačan pozdrav iz Čikaga i da im pokažemo koliko smo ponosni na sve što su postigli, oni su simbol snage, izdržljivosti i uspeha i pre svega inspiracija za sve nas – navodi Jelena, menadžer Beograd kafea.

Pored novog murala sa likovima naših svetskih šampiona na Beograd kafeu u Čikagu se nalazi i mural sa likom Nikole Tesle koga je pre nekoliko godina naslikao umetnik Ascend iz Venecuele i umetnički rad Tanje Milovanović koja je oslikala azbuku i citat Mome Kapora u unutrašnjem delu restorna.

Izvor: Srpska televizija

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *