Мило ударио на премијера, а ево и одговора!

Након што је председник Црне Горе Мило Ђукановић упитао зашто су премијер Здравко Кривокапић и чланови Владе били на сахрани једног од „отворенијих непријатеља његове државе и црногорског народа“, епископа Атанасија, Кривокапић је одговорио да је Црна Гора дочекала да јој званичници иду на сахране врхунских интелектуалаца, а не вођа нарко-картела.

„Да ово није наша тужна реалност могло би бити за рубрику ’Веровали или не‘. Шта је Црна Гора дочекала…“, написао је Ђукановић на Твитеру.

„Премијер сажаљиво моли за мало приватности. За разумевање што је с маском на лицу био на сахрани умировљеног епископа СПЦ Атанасија Јевтића у другој држави. Само што је скинуо док је љубио ковчег умрлог од короне. А не каже шта ће премијер Црне Горе, с пола Владе, на сахрани једног од најотворенијих непријатеља његове државе и црногорског народа, познатог по фашисоидним ставовима о припадницима исламске вероисповести, оног истог који је не тако давно претио да ће нам, ако се наљуте, и мошти Светог Василија отети и пренети у Херцеговину”, написао је такође Ђукановић на Твитеру.

Кривокапић је у одговору саопштио да зна да Ђукановића „боли што је уједињена обесправљена Црна Гора рекла да не жели више ни ДПС нити њега као председника Црне Горе”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *