Ђоковић на мети криминалне организације

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић на мети је криминалних организација које користе његов лик како би начинили велике финансијске преваре.

На једном интернет сајту, направљеном само у сврхе промовисања дигиталне валуте биткоин, освануо је измишљени интервју са првим тенисером свијета у којем освајач 17 гренд слем титула позива грађане Србије да улажу у биткоин како би се обогатили преко ноћи.

Цела ствар је отишла толико далеко да је у измишљеном тексту наведено како је Новак гостујући на једној српској телевизији рекао да му је трговина биткоином главни начин за зарађивање новца.

„Мој главни начин за стицање зараде јесте нови програм аутоматског трговања криптовалутама под називом „Биткоин ера“. То је најбоља прилика за стицање малог богатства у кратком периоду коју сам икада видео. Позивам све да пробају пре него што је банке угасе“, гласи измишљена Ђоковићева изјава.

„Можда сте скептични јер звучи превише добро да би било истинито. Драго ми је да сам пробао јер је то био највећи и најлакши новац који сам икада зарадио. Причам о дневној пасивној заради која износи десетине хиљада динара. То је најбржи начин да тренутно направите залиху новца. Али то неће трајати још дуго јер ће га све више и више људи откривати и банке ће га угасити заувек“, додао је наводно Новак уз показивање „доказа“ на свом мобилном телефону.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *