Mila love zapadni gospodari

Poznati srpski astrolog Mihajlo Čukić dao je tačnu prognozu pred crnogoske izbore 2020. godine. Nedvosmisleno je tada rekao da će partija Mila Đukanovića izgubiti vlast. Za portal „Tamo daleko“, uoči ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija i dramatičnih događanja u Crnoj Gori, dao je i sada svoju slika događaja koji slede.

  • Kako komentarišete najnovji razvoj događaja u Crnoj Gori povodom ustoličenja mitropolita i agresivnih izjava aktuelnog predsednika?

-Da bi procenili nastupajuće događaje  moramo zanti kakve su sudbne aktera. Đukanović je čovek čiji je horoskop koncentrisan na planete u 12. kući, što suštinski nije dobro ni za njega ni za njegovu okolinu, a najgore je kakav-takav čovek vlast jer svoju lošu sreću prenosi na narod.
Navedena kuća označava: Tajne, tajni neprijatelji, tajna društva, sekte, zatvori ludnice, bolnice, hoteli, snovi, noćne more, spletke. Sve loše i zatvorene institucije, svi malerozni događaji, podmetanja, nameštaljke. Hronične bolesti, dug boravak u bolnici spadaju u delovanje ovog polja na natalni horoskop.

Опис није доступан.
Predvideo ishod crnogorskih izbora: Mihailo Čukić

Sve stvari i događaji koji izmiču pojedincu i koji ga prevazilaze. Mundani uticaji se ogledaju kroz tajne službe, kriminal, krijumčarenje, šverc, ali i dejstva špijuna, subverzivna delovanja stranih službi, unošenje nereda i panike, opšti osećaj nesigurnosti. Zavere, atentati, pokušaji prevrata, dezinformacije, rušenje poretka delo su dvanaestog polja. Ovde treba dodati i pobune u zatvorima, kao i afere vezane za zatvore, bolnice, ludnice.

Dakle, imamo posla sa osobom koja sve čime se bavi izražava na krajnje destruktivan način. Kako je moć veća tako je delovanje zlonamernije.

  • Značii li to da možemo očekivati probleme 5. septembra?

-Sitne i sporadične da, ali ne u meri u kojoj bi Đukanović želeo jer je on politički zombi čiju sudbinu vih dana rešavaju američke tajne službe, tj. njihovi sektori za tzv. crne operacije. Iz njegove karte se vidi sprega sa moćnim tajnim organizacijama ali usled drugog Saturnovog povratka i problem koji ima sa njima te kako je on pravio zavere drugima tako i njegovi dojučerašnji saveznii i nalogodavci upravo njemu sada pletu mrežu u kojoj će ga se rešiti. Saturn predstavlja ptice predatore, orlove, a svi znamo čiji orao još uvek dominira ovim delom sveta. Taj simbol će označiti i crni avion koji će sleteti na Golubovce u kome će biti uz agente CIA i DEA i 12 „foka“ sa zadatkom da reše stvari. Prividna podrška zapada i služi da Mila navuku na tanak led kako bi ga se lakše rešili.

  • Dakle kažete da 5. septembar nije versko pitanje već perfidna igra zapadnih obaveštajnih službi?

-Tačno, to je zamka koju delom drže obaveštajci, ali ima i jedan interesantan deo vezan za satanističke organizacije koje su infiltrirane u CPC koja je NVO sa lažnim imidžom crkve. Naime da satanističke organizacije služe i sarađuju sa američkim obaveštajnim sektorom. Kako se astrologija delimično prepliće sa okultnim delatnostima, lako je detektovati pokušaje satanista da koristeći datume i simbole bazirane na astrologiji, pokušaju oblikovanje svakodnevnih dešavanja. U NVO CPC je ubačen okultiska niskog nivoa, poznat po žrtvovanju domaćih životinja, konkretno mačaka, s anaivnom namerom da se osujeti Mitropolija u svom delovanju. No, to je normalno da se primi u umu čoveka koji ima punu 12. kuću i koji i sam upražnjava niski oblik okultizma kroz redovne posete numerologu i kvazividovitoj osobi.

  • Šta je vaše predviđanje?

-Katil-ferman, zapad je potrošio Đukanovića, generisao je previše moći i para. Znamo svi da nisu Crnogorske službe bezbednosnti uradile posao oko državne droge u Zeti kao i da nisu odradile posao oko para koje mu je kum prao. To je poruka zapada da je potrošen i da je njegovo vreme prošlo. Problem je u tome što čovek njegovog klopa nije svestan da mu je sva moć prividna već misli da će se izvući pravljenjem krize i da će parma kupiti još vremena u nadi povratka na vlast.
Ali, neće! Njegovo vreme je isteklo, a pošto sam neće da se skloni, iritirajući sudbinu završiće poput mnogih smenjenih vezira, od ruke svog nalogodavca i gospodara. O tome jasno govore nastupajući ciklusi Saturna u najgoroj i najtežoj kući ličnog horoskopa, dvanestoj, u karti jučerašnjeg gospodara života i smrti Crne Gore, a sutrašnjeg gubitnika i žrtve svojih bolesnih ambicija.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *