Krik sam sebe raskinkava

Tekst Saše Borojevića „Šta se krije iz „dimnee zavese“ koronavirusa“, koji je objavljen na našem portalu izazvao je veliku pažnju čitalaca i brojne reakcije. Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) brže-bolje pokušala je da „raskinka“ navode ovog analitičara i demantuje tvrdnje o zveckanju oružja NATO na granici Rusije usred koronavirusa. Tekst koji sledi je odgovor istraživačima Krika, čije pisanje možete pročitati klikom na link na kraju ovog teksta.

Piše: Saša Borojević

Ovo što ja doživljavam kao jedan običan gradjanin, a pre svega patriota gde me konstantno napadaju naizmenično Krik i Biljana Srbljanović je za mene blagoslov! Napade koje trpim, samo znače da sam na pravom putu, putu istine! Krik je brže bolje hteo da demantuje moju objavu kroz portal Raskrinkavanje ali avaj to je uradio potpuno nespretno!

Dragi istraživači iz Krika pokazali ste nervozu i subjektivni osećaj vašeg doživljaja moje FB objave https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221712590742102&id=1175332835

Stvar je u tome da vaš subjektivni doživljaj u određenoj meri može učiniti da budete „slepi kod očiju“ i to za eventualne propuste koji vam se nenamerno mogu potkrasti, baš kao sada.

Zato, pre nego što uputite kritiku ili informaciju doživite (suviše) lično, zastanite na trenutak i još jednom je pažljivo -pročitajte i recite sebi „Stani malo, možda je ovaj tekst potpuno na mestu?“ ovakav rezon daće vam prostora da se odmaknete od utiska da je vaše „raskrinkavanje“, prihvatljivo samo zato što je proisteklo iz vašeg iskustva ili subjektivnog doživljaja.

Setite se i toga da, koliko god vas ta iskustva i znanja činila autentičnim baš zato što su vaša, ona bi trebalo da odgovaraju potrebama onih koje predstavljate odnosno onih koji vas finansiraju!

Svakako draga redakcijo iz „Krika“ hvala na potvrdi svih mojih navoda jer me niste demantovali već ste napisali vaš doživljaj (sugeriranje) moje objave!

Naveli ste odakle su fotografije i ako su fotke samo ilustracija, ali ste pošteno potvrdili da se vojna vežba koja traje pet meseci na granici sa Rusijom ipak održava i ako je koronavirus pandemija proglašena, dakle potvrdili ste sve moje navode!

Bravo i hvala, imate moju podrsku da nastavite dalje.

Draga redakcijo Krika za kraj imam i jedno pitanje; Zašto je bilo relevantno čega sam vlasnik, za moju objavu na fb? Crtate mi metu? Šaljete skrivene poruke vašim poslušnicima?

Evo ga link pa pročitajte kako su me „raskrinkali“https://www.raskrikavanje.rs/mobile/page.php?id=588

Naslovna fotografija: Za trupe NATO koje se užurbano spremaju za vežbu na granici sa Rusijom, nema koronavirusa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *