Jusuf Nurkić vređao Srbe!

Centar Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić dao je sramnu izjavu nakon poraza od Litvanije. BiH je eliminisana sa Evropskog prvenstva, a osim suđenja, Nurkić je kritikovao i stanje u svojoj zemlji. Međutim, usput je direktno uvredio sve Srbe koji žive u Bosni i Hercegovini.

„Znate kako funkcioniš kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem“, rekao je Nurkić.

Potom je poslao porudu zemljacima pred oktobarske izbore.

„Idemo dalje, radićemo svoje, nadam se da ćete i vi u oktorbu napraviti svoje glasovima, da imamo zemlju koju voli BiH, da se narod oseća Bosancima i Hercegovima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno. I nadam se da ćemo napraviti promene.“

Košarkaši BiH nisu uspeli da se domognu osmine finala u konkurenciji Slovenije, Francuske, Nemačke i Litvanije, iako su nadigrala evropskog šampiona.

„Kod nas je uvek dobro ili zlo, nema između. Ponosan sam na momke, trenere, stručni štab. Kakve su turbulencije, ovo je impozantno, ponosan sam na njih. Čestitam svima koji su učestvovali, dali smo dali maksimum i Bosna i Hercegovina može biti ponosna“, rekao je Nurkić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *