И Невен Станишић жртва масакра у Америци

У пуцњави у супермаркету у Колораду живот је изгубио и млади Србин Невен Станишић, потврђено је у Српској православној цркви Јован Крститељ у Лејквуду. Он је, по њиховим речима, кренуо на посао када је дошло до пуцњаве.

„Са великом тугом обавештавамо све наше парохијане да је Невен Станишић (син Радмила и Мирјане Станишић) из Лејквуда трагично изгубио живот јуче у Болдеру. Невен је био један од 10 невиних жртава пуцњаве која се догодила јуче у Кинг Суперсу у Болдеру. Датум и место опела и сахране биће накнадно објављени. Нека му Господ подари Царство небеско“, написао је на Фејсбуку парох Радован Петровић из Денвера!

Полиција је идентификовала све жртве и саопштила њихова имена: Дени Стронг (20), Невен Станишић (23), Рики Олдс (25), Тралона Бартковијак (49), Сузан Фонтејн (59), Тери Леикер (51), полицајац Ерик Тели (51), Кевин Махони (61), Лин Мареј (62) и Џоди Вотерс (65).

Како преносе амерички медији, убијени полицацајац Ерик Тели се „понео као херој“. У полицији Болдера био је од 2010. године, а био је отац седморо деце, од којих најстарије има 20 година.

Полицајци су из супермаркета извели мушкарца у лисицама, коме је крв цурила низ ногу. Међутим, и даље се истражује мотив напада.

Пуцњава се догодила у продавници „Кинг суперс“ у Болдеру, који се налази на око 40 километара северозападно од Денвера. У Болдеру се налази Универзитет Колорада.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *