Dramatično upozorenje naučnika: 5G mreža sejaće smrt!

Možete li zamisliti skoru budućnost u kojoj će većina uređaja koje imate u kući biti bežična?  Za 2020. godinu najavljuje se uvođenje najnovije vrste mobilne i internetske mreže. Reč je o 5G mreži ili mreži pete generacije, koja se već naveliko testira u SAD-u.

A upozorenja o njenoj štetnosti i dalje se potpuno ignorišu. Posle 4G mreže, koja je označila uvođenje bežičnog prenosa informacija, sprema nam se nešto novo, što bi, nažalost, moglo da ima nesagledive posledice na naše zdravlje i uopšt život na planeti.

opasnosti 4g mrežeJednom kada se definitivno uvede ova nova tehnologija, antene 5G mreže biće na svakom koraku, a njene zastrašujuće visoke frekvencije prolaziće kroz našu kožu i tkiva izazivajući mutacije i tumore. Po svemu sudeći pred nama je tehnološki zastrašujuće napredna i brza, no ne baš svetla budućnost kad je reč o našem zdravlju i sigurnosti.

Brojne studije već su potvrdile štetnost 4G mreže, koju trenutno koristimo, a neke od opasnih posledica na ljudsko zdravlje su porast brojnih poremećaja i bolesti, medju kojima su rak i tumori, kardiovaskularna oboljenja, hormonski poremećaji, nesanica, depresija, glavobolje, smanjena plodnost.

Upotreba bežične mreže ili Wi-Fi-ja dokazano povećava učestalost raka kod ljudi, a često korišćenje mobilnog telefona i smartfona dovodi do znatno većeg rizika od tumora na mozgu.  I dok tehnološka industrija tvrdi da je 5G mreža sigurna, izvještaj Američkog nacionalnog toksikološkog programa o toj mreži tvrdi suprotno. Naime, visoke frekvencije mikrotalasnog zračenja kakvo koristi 5G mreža mogle bi imati razorne posledice na ljudsko zdravlje.

Uvođenje ove mreže označi će i „eksploziju“ primene bežične tehnologije jer će većina uređaja postati bežična, što će ujedno značiti i da ćemo biti puno više izloženi štetnom zračenju.  Više od 90% mikrotalasnog zračenja apsorbuje se kroz našu kožu.  To znači da će naša koža nakon uvođenja 5G mreže zapravo služiti kao „sunđer“ za upijanje ovih štetnih zračenja.

opasnosti 5g mrežeStudije su takođe pokazale da su ovakva zračenja jako štetna i za naš vid i imuni sistem, a uz to ugrožavaju i regeneraciju stanica te slabe našu otpornost na bakterije. Osim nas samih, 5G mreža mogla bi ugroziti i biljni i životinjski svet na planeti. Ona bi se mogla negativno odraziti, na primer, na ptice i pčele. A ono što zasigurno znamo jeste – kad nestanu pčele, nestaće i ljudi.

Posle testiranja tokom 2017. više od 180 naučnika i istraživača zatražilo je da se zaustavi uvođenje mreže pete generacije. Razlozi za to su nedovoljna istraženost njenih štetnog dejstva i moguće posledice ne samo na ljudsko zdravlje nego i na sveukupni život na planeti. Ovi naučnici podneli su 11 žalbi i zahteva i upozorili da je mreža 5G delotvorna samo na kratkim relacijama,  slabo se prenosi kroz tvrde materijale,  zahteva puno gušću umreženost, a to znači da će se morati postaviti jako veliki broj antena. Jesmo li zaista spremni da platimo toliko visoku cenu svojim zdravljem samo kako bismo imali 10-50 puta brže internet i mobilne veze?

 

16 thoughts on “Dramatično upozorenje naučnika: 5G mreža sejaće smrt!

 • 2. јун 2019. at 18:52
  Permalink

  „A ono što zasigurno znamo jeste – kad nestanu pčele, nestaće i ljudi.“ – kako jednom recenicom upropastiti kredibiliter nekog teksta…

  Reply
  • 5. октобар 2019. at 13:12
   Permalink

   Tesko nama, dok se ne udruzimo protiv ovih na vlasti, koji hoće da nas unište, zajedno sa Zapadom i Amerikom!!! SEJAĆE SMRT PO NAMA, AKO SE NE OSVESTIMO, LJUDI, I SLOŽNO NE KRENEMO U BORBU PROTIV OVOG ZLA, KOJE NAS SE NADVILO NAD NAMA!

   Reply
   • 30. март 2020. at 19:35
    Permalink

    Čestitam drugarce BRANKA. Svaka Ti ČAST. Sad smo na kraju marta,20-te i imamo vrlo malo vremena za osvještenje i reakciju. SF-SN.

    Reply
   • 31. март 2020. at 13:53
    Permalink

    Kada citavu planetu obloze tim bezicnih antenama ..I kad ptice ,pcele pocnu umirati ..covjecanstvu je kraj!!!! Mi mirno gledamo nema demonstracija ..Nas je vise na planeti koji to ne zelimo,ali oni imaju vojsku I uvjrk pobjedzuju svako zoo sve za ime demokracije..!! Ratovi, pljacke, migranti…zlo, zlo, …..

    Reply
    • 1. април 2020. at 18:04
     Permalink

     Covecanstvo je jednostavno
     azdisalo sa telefonima,internetima i svom tehnologijom. Na svaka 3-4 meseca novi telefoni,smartfoni,ajfoni cuda sve hocemo jace,brze sve nam je malo zato cemo i da se unistimo jel neznamo za dosta. Napredku nikad kraja kao balon koji se stalno naduvava jednom ce da eksplodira i kraj svemu.

     Reply
  • 22. април 2020. at 21:12
   Permalink

   E moj Ivane, da znas bilo sta iz biologije ovakav komentar nikada ne bi postavio. Sada ti preporucujem da batalis komentarisanje, ukljucis internet ili otvoris knjige i saznas koja je to povezanost izmedju pcela i kompletnog eko sistema planete. Ziv ti bio i saznao ponesto novo u zivotu.

   Reply
 • 2. јун 2019. at 23:35
  Permalink

  naivni maloletnici – vi istraživanjima SAD još uvek verujete? pogotovo kada je tu reč o TUĐOJ tehnologiji, a ne njihovoj, i kada ONI, američki kapital(ci) neće imati primarni interes u tome?!
  zaboravljate osnovnu razliku SAD i Kine – u kapitalizmu i (savremenom) komunizmu. pametnom dovoljno… a nas će u međuvremenu „štititi“ osiromašeni uranijum od te 5G mreže. sigurno i to istraživanje optvrđuju, pa im je bombardovanje imalo dalekosežno humanitarne ciljeve… mamu im ___ !!!

  Reply
  • 2. април 2020. at 23:23
   Permalink

   Bravo Miloše!!!
   Samo zbog toga što je 5G mreža izun kineza, uradiće sve ne bi li je kompromitovali. Da je lojim slučajem 5G izum amerikanaca, odavno bi bila uvedena na zapadu. Ničija nije do zore gorela, a ova njihova počinje ubrzano da se gasi. Najgore je samo što kada budu padali,povućiće ceo svet sa njima.

   Reply
 • 26. септембар 2019. at 19:50
  Permalink

  Nisam još ništa istraživala kada je 5G mreža u pitanju. Ali mogu da dodam ono što nauka kaže. 90% svih karcinoma je nejonizujuće zračenje električna struja. INDUKCIJE svih el. uređaja, a šta je sa ćelijom čoveka… Svaki elemenat Mendeljejevog sistema ima svoju frekfencu, tu je i naš hemijski sastav… Visoke frekfence su drugo… Neko pominje 5G mrežu i poredi sa mikrotalasima …oni su štetni i opasno su oružije… Zaštitimo decu, nas, od baterija koje su u mobil. telefonima, tabletima, daljinskom mišu, a da ne govorim o ostalim el. uređajima koji su svuda oko nas…Televizori sa katodnim cevima… koje smo svi gledali dok se nisu pojavile nove generacije… imali su vrlo opasno zračenje… Pitam jednu frizerku…kako vam je ruka…trne…pod hitno nabavite elektrostatik rukavice… Niko nas ne upozorava na kosmičke zrake…

  Reply
 • 30. март 2020. at 19:35
  Permalink

  Čestitam drugarce BRANKA. Svaka Ti ČAST. Sad smo na kraju marta,20-te i imamo vrlo malo vremena za osvještenje i reakciju. SF-SN.

  Reply
 • 4. април 2020. at 13:28
  Permalink

  Ciji god izum bio, 5G jeste uzas za organizam u celosi! Najmanje sto mozemo je da u svojim domovima povezemo sve na kablove. Jadna deca koja ce se tek roditi…kako li ce se roditi ????

  Reply
 • 8. април 2020. at 15:34
  Permalink

  Isti vsevedi in kvaziznanstveniki ste nas strašili že ob uvedbi omrežij G3 inG4. In kaj se je zgodilo? Popolnoma nič! Še vedno smo tu in ste tudi vi neumorni teoretiki zarot, ki preko teh istih omrežij širite abotne umotvore. So me zadnjič vaši somišljeniki razsvetlili, da se koronavirus širi preko G5 omrežja… Pa lep pozdrav in uživajte v kameni dobi brez vseh G-jev.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *