Dr Time Kadrijaj doktorka smrti iz Žute kuće VIDEO

U emsiiji “Srpski svijet” na Nacionalnoj TV In4s advokat Predrag Savić otkrio je ko se još pored Haradinaja pominje ka učesnik zločinačkih  poduhvata u trgovini ljudskih organa  

Kako su sakupljani  i obradjivani dokazi protiv čelnika OVK i koje sve zaslužan  što su se Tači i ostali našli  na optuženičkoj klupi, u razgovoru za popularnu emisiju „ Srpski svijet“ na TV Nacionalnoj In4s otkrio je Predrag Savić, pisac i advokat.

Savić je govorio o sastavu sudskih veća koja će suditi šiptarskim zločincima ali, otkrio i ko je „doktorka smrt“! On je rekao da je reč o dr Time Kadrijaj i objasnio kako je dospela pred  Specijalno tužilaštvo u Hagu ali i kako zaradila ovaj užasni nadimak! Dr Time je lekar ginekolog i ujedno poslanica Alijanse za budućnost Kosova, Ramuša Haradinaja. Poznanstvo s Haradinajem dovelo ju je do Komisije za evropske integracije i Komisije za spoljne poslove, dijsapore i strateške investicije. Takođe je bila i članica Komisije za zdravstvo, rad i socijalno staranje.

Baš zbog prijateljstva sa Haradinajem, politička karijera Time Kadrijaj procvetala je posle sukoba na Kosovu. Da su njih dvoje prijatelji još iz rane mladosti, dokazuju brojne njihove zajedničke fotografije koje su objavili  pojedini mediji na Kosmetu! Kao pripadnici ozloglašene OVK, Haradinaj i Kadrijaj učestvovali su u jezivom progonu Srba sa teritorije Kosova. Kadrijaj je u to vreme bila zadužena za teritoriju Metohije gde je radila kao lekar, tačnije, za oprerativnu  zonu Dukadjini!

Pojedini mediji preneli su da je Kadrijajeva osumnjičena da je radila u „Žutoj kući“ i drugim ilegalnim zatvorima i logorima, gde su na najmonstruozniji način članovi OVK vadili organe otetim ljudima sa Kosova i Metohije. I ne samo Srbima već Albankama hrišćanske veroispovesti! U vezu sa tim se naročito dovodi zbog činjenice da je Time Kadrijaj po struci lekar, ginekolog, a na njenim fotografijama može se videti i kako pozira u uniformi OVK pored ranjenika.

Njen doprinos u monstruoznim zločinima očigledno nisu zanemarili Haradinaj i njegovi saradnici, te su je dobro nagradili, a njena karijera doživela je vrtoglavi uspon nakon sukoba na Kosovu. Savić je još objasnio da se za ovu lekararku „doktorka smrt“ znalao dugo i da se ona pominje u dokazima iz 2001. i 2003. godine dostavljenim i Haškom tribunalu,  ali da su neke zabune oko njenog identeta nastale zbog pogrešnog izgovora njenog prezimena!

Po rečima Savića sada ona može biit ključni svedok u slučaju Haradinaj. Objasnio je zašto su netačane Haradinajeve tvrdnje da se protiv njega više ne vodi nijedan sudki postupak.

Pogledajte šta je sve rekao advokat Predrag Savić u emisji „Srpski svijet“:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *