Ђед ми у снове дошао и рекао да цртам тробојку

Вукадиновић Данило из Подгорице, након што је одлучио да офарба-ослика тробојку на трафо-станици поред своје куће, приведен је у полицијску станицу како би дао изјаву о свом поступку.

Ево шта је Вукадиновић, тим поводом, рекао полицији:

„Ја сам вечерас око 23.00 часа изашао испред своје куће и на трафо-станици која се налази поред пута, почео да цртам црногорску тробојку са спрејом. Ово сам урадио јер сам синоћ сањао мог покојног дједа, који се борио за ову државу и био велики Црногорац и у сну ми је рекао да жели да нацртам, да жели да види из гроба, јер се гроблеј и дједов гроб налазе у непосредној близини. Напоменућу да ја нисам цртао-сликао српску заставу, већ ону за коју се мој дјед борио и изборио и са тим нисам хтио да код никога изазовем узнемиреност, већ како сам и навео да испуним жељу дједу. На питање ПС, да ли сам у некој организацији или политичкој партији, наводим да нисам, не припадам ни једној политичкој странци, а све ово сам урадио из љубави према Црној Гори, коју волим више него ови „мирашеви“ патриоти“.

Подсећамо да у Црној Гори већ данима траје акција осликавања тробојки на јавним површинама. Наш портал редовно преноси прелепе фотографије из свих градова Црне Горе на којима поносно стоје црвена, плава и бела боја.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *