Деца школе „Никола Тесла“ у Милтону

Фотографија корисника Српска ШколаНову школску годину Српска школа „Никола Тесла“ из Нијагара Фолса, града у канадској покрајини Онтарио, почела је једнодневним излетом у једини српски православни манастир у Канади, манастир Светог Преображења Господњег у Милтону, саопштио је Школски одбор и ову лепу информацију са фотографијама поделио са својим децом, родитељима и  пријатељима на Фејсбуку.

„У сарадњи са свештеником Милорадом Делићем који је у манаситру очитао и молитву за почетак нове школске године деца, наставници, родитељи и остали гости провели су незабораван дан на имању нашег манастира.

Уз предивно време деца су уживала у разним активностима. Поред посете манаситрској библиотеци за све присутне приређен је и ручак у манаситрском ресторану. Овом приликом желимо још једном да се посебно захвалимо свештенику Милораду и монасима у нашем манастиру који су нас срдачно дочекали и почастили јелом и пићем. Наравно хвала и деци, наставницима и родитељима који су се одазвали у великом броју. Искрено се надамо да ће оваквих дружења бити још више“, навео је Школски одбор.

Ево још неколико прелепих фотографија из богате галерије:

 

Фотографија корисника Српска Школа

Фотографија корисника Српска Школа

Фотографија корисника Српска ШколаФотографија корисника Српска Школа

 

Фотографија корисника Српска Школа

*Праћење рада допунских школа у дијаспори у оквиру је реализације пројекта који суфинасира Управа за сарадњу с дијаспором и Србимсау региону МСП Владе Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *