Čarobnu ljubav krunisali trostrukim venčanjem

Preraniodlazak Siniše Mihajlovića pogodio je čini se svakog čoveka koji je makar jednom čuo za fudbalsku legendu. Kao grom iz vedra neba pre nekoliko dana pojavila se vest da Miha ponovo bije najtežu bitku koju je već jednom dobio, ali niko nije očekivao fatalan ishod.

Porodici Mihajlović mesecima unazad slate su poruke podrške i molitve, nažalost, jedan od najboljih napustio je ovaj svet, a njegovim prijateljima, pa ni onima koji su ga u stopu pratili i voleli njegovu borbenosti i pobednički duh nije preostalo ništa drugo do da ga se sećaju nasmejanog, vedrog, voljenog i uvek sa pobedonosnim izrazom na licu.

Ljubav Siniše i Arijane Mihajlović

Nije tajna da je Miha živeo za fudbal, iz bolničke postelje vodio je jedan od boljih timova serije A, Bolonju, znao je i da pobegne iz bolnice kako bi bodrio svoje momke sa kluše. Jasno i vrlo jednostavno – sport je bio njegova najveća ljubav. Međutim, koliko god da je bio uspešan u svom poslu, uvek mu je prioritet bila mnogobrojna porodica.

Ljubav Siniše i Arijane Mihajlović godinama je odolevala pritisku i iskušenjima, a kao kruna ove vanvremenske emocije na svet su stigliViktorija, Virdžinija, Miroslav, Nikolas i Dušan. S atraktivnom italijanskom voditeljkom Mihajlović je proživeo neke od najlepših dana u svom životu, a da je ljubav među njima bila čarobna, prava i bezuslovna Miha i Arijana potvrdili su tako što su se venčali čak tri puta.

U građanski brak stupili su na Vidovdan davne 1996. godine, da bi devet godina kasnije bilo održano i crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. O njemu su izveštavali gotovo svi mediji srpski i italijanski, a mlada i mladoženja zaljubljeni i mladi blistali su u svojim predivnim odevnim kominacijama.

Da je ljubav Siniše i Arijane Mihajlović posebna, govori i zanimljiva činjenica da su dvadeset pet godina nakon prvog sudbonosnog „da“ priredili još jedno venčanje, kojem su ovoga puta prisustvovala njihova deca. Miha i Arijana  na imanju u Porto Ćervu obnovili su zavete i ponovo stali pred oltar. Novo venčanje Siniše Mihajlovića bilo je kao i prvog puta bajkovito a gotovo jednako mediji su toj zgodi posvetili pažnju. Arijani i deci ostaje samo da se tih dragih momenata prisećaju i čuvaju ih duboko u srcu.

Izvor: Svet

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *