Bobi Marjanović ponovo u holivudskom filmu

Boban Marjanović nikada nije krio koliko mu prija da se pojavljuje u filmovima, čak je i govorio da bi voleo da se bavi glumom po okončanju košarkaške karijere, a već u junu biće premijerno prikazan film “Hasl” u kome će srpski centar imati svoju ulogu.

Bobi je oduševio gledaoce svojom ulogom u filmu “Džon Vik”, a njegov talenat za glumu su očigledno primetili i drugi producenti.

U novom košarkaškom filmu “Hasl” koji će biti prikazan na Netfliks platformi, Marjanović glumi košarkaša iz Srbije, tačnije košarkaša Hemofarma, za koji je i sam igrao na početku karijere.

Zbog njega u Srbiju dolazi Adam Sendler (u filmu pod imenom Stenli Šugarmen), producent i glavni glumac filma, koji u ulozi skauta Filadelfija Seventisiksersa dolazi u Srbiju zbog Marjanovića. Iako on sumnja da Bobi ima samo 22 godine, koliko je maksimum za prijavu na draftu, Marjanović ga u to ubeđuje, ali onda i šokira.

Dok traje razgovor Sendlera i Marjanovića pored njih stoji dečak za kog skaut pita Bobija ko je to, dok on odgovara da je to njegov sin koji ima 10 godina. Sendlerova reakcija dovoljno govori. Film će premijerno biti prikazan 8. juna na pomenutoj platformi i u bioskopima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Osim Bobana Marjanovića, u trejleru filma mogle su se videti još neke NBA zvezde, kao što su Entoni Edvards, Trej Jang, Džordan Klarkson, Kris Midlton, Eron Gordon, Kajl Lauri, Set Kari, Tabajas Heris i Matijas Tajbul. Svoju ulogu u filmu ima i španski košarkaš Huančo Ernangomez.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *