Америка устаје против Била Гејтса

У Америци је покренута петиција којом се тражи покретање истраге против Фондације оснивача Мајкрософта и најбогатијег човека на свету Била Гејтса и његове супруге Мелинде због „злочина против човечности и злоупотребе медицине“.

Петицију, која је објављена на сајту Беле куће „Ми људи“, до сада је потписало 425.000 људи, што је четири пута више од броја неопходног за званичан одговор Беле куће.

На федералну америчку владу се апелује да тражи од Конгреса да спроведе свеобухватну и јавну истрагу.

„Док посматрамо догађаје око пандемије ‘Ковид-19’, многа питања остају без одговора. Дана 18. октобра 2019. године, само неколико седмица пре проглашења прве жртве у Вухану у Кини, одржана су два велика догађаја. Један је ‘Догађај 201’, а други ‘Светске војне игре’, а оба су се одржала у Вухану“, пише у петицији.

У петицији против Фондације „Бил и Мелинда Гејтс“ се потом каже да „од тада креће притисак широм света да се направи вакцина и уведе биометријско праћење људи“.

Потписници петиције тврде да на челу тога стоји Бил Гејтс.

Петиција је покренута 10. априла, а за само неколико дана потписало је 100.000 људи, што значи да би Бела кућа овим питањем требало да се позабави у року од 60 дана.

Иначе, пандемија коронавируса је само ново бојно поље на коме „дубока држава“, овога пута оличена у Билу Гејтсу, води битку до истребљења против америчког председника Доналда Трампа. За њу је Трампово освајање другог мандата питање живота и смрти.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *