Aerodrom u Torontu „najstresniji“ u Americi

Kanadski aerodrom u Torontu Pearson je proglašen za „najstresniji“ u Severnoj Americi, zbog rekordnih kašnjenja letova, dugog čekanja do izgubljenog prtljaga.

Studija HawaiianIslands je otkrila da 76 odsto Gugl recenzija za Pearson ukazuje na stres putnika što je najviše od svih aerodroma u Severnoj Americi.

Prema analizi, neke od najčešće korištenih fraza u lošim recenzijama uključuju „carina“, „imigracija“, „presedanje“, „sramota“ i „izgubljeni prtljag“. Negativne ocene tu ne prestaju. U izveštaju se takođe navodi da je međunarodni aerodrom u Torontu imao najveća kašnjenja.

Prema podacima FlightAware-a koje je prikupio CNN Travel, 52,5 odsto svih letova je odgođeno između 26. maja i 19. jula 2022. – najviše od svih aerodroma u svetu.

Pearson nije jedini kanadski aerodrom na listi. Aerodrom Pierre Elliot Trudeau u Montrealu je rangiran kao 19. najstresniji u Severnoj Americi, sa 56,75 procenata njegovih recenzija koje ukazuju na stres.

Odmah iza aerodroma u Torontu je su međunarodni aerodromi Albany i Newark Liberty u SAD-u, prvi sa 70 odsto negatinih kritika, a drugi sa 69 procenata.

Kako bi odredili najstresnije aerodrome u Severnoj Americi i svetu, HawaiianIslands je analizirao preko 1500 Google recenzija za preko 500 aerodroma širom sveta. Najstresniji aerodrom na svetu je britanski aerodrom Mančester koji ima čak 82,5 odsto negativnih kritika putnika koje ukazuju na stres.

Evo liste najstresnijih aerodroma u Severnoj Americi:

Pearson

Izvor: Serbian News Canada 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *