Vraća se u Beograd

Andre Rju (André Rieu), holandski „Kralj valcera“, koji je učinio klasičnu muziku dostupnom svima, će sa svojim Johan Štraus orkestrom ponovo posetiti Beograd 25. novembra 2020, u sklopu svoje svetske turneje.

Nazvan „maestro mase“ (Njujork Tajms) ove godine, srpska publika može da se raduje potpuno novom programu, fantastičnim melodijama iz filma, muzičke, opere i operetete, kao i tradicionalne muzike, i naravno da je pozvana da pleše valcer u  nezaboravnoj večeri muzike i plesa.

-Moj orkestar i ja smo toliko uzbuđeni što se ove godine tokom naše svetske turneje ponovo vraćamo u Beograd. Naša poslednja poseta 2019. bila je zaista nezaboravna i veoma emotivna. Publika u Srbiji je tako entuzijastična, strastvena i topla. Biće divno vratiti se u vašu zemlju u novembru da proslavimo ljubav, život i naravno: muziku– izjavio je Rju.

On nastavlja da gradi imperiju od svetske turneje klasične muzike čvrsto verujući da je klasična muzika napravljena za svakoga da uživa. Na njegovim koncertima naći ćete publiku koja se smeje, plače, peva i pleše. Njegov besprekoran način da zadivi svoje gledaoce od početka do kraja, praveći klasičnu muziku zabavnom i savremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena.

Godina 2019. je bila najuspešnija godina u njegovoj karijeri, sa preko 700.000 ulaznica koje su prodate širom sveta. Njegovi koncerti su mnogo više od muzike. Prelepe haljine, veliki ekrani iza orkestra, mnogi međunarodni solisti, romantično osvetljenje i puno humora čine koncerte André Rieu-a savršenom zabavom za čitavu porodicu.

Spektakl će se održati 25. novembra 2020. godine u beogradskoj Štark Areni sa početkom u 20 časova a karte su već puštene u prodaju i možete ih obezbediti i na  www.tickets.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *