Visoke ocene beogradskim hotelima

Резултат слика за royal inn hotel belgrad
ATMOSFERA, STIL, DIZAJN I USLUGE: Hortel Royal Inn

Britanski list „The Telegraph“ je u svojoj stalnoj rubrici o putovanjima objavio recenzije za tri nedavno otvorena beogradska hotela – Mama Shelter, Hilton i renovirani Royal Innkoji su u proseku dobili ocenu osam. Najviša ocena je 10.
Hoteli su ocenjivani u nekoliko standardnih kategorija, sa detaljnim opisom atmosfere, stila i dizajna hotela, kvaliteta usluge, lokacije, hotelskih restorana i drugih karakteristika, da bi se pojednične ocene zatim svele na prosečnu ocenu koja se dodeljuje svakom hotelu, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).
Recenzent je bila Mary Novaković, poznati internacionalni turistički novinar.
„Sama činjenica da su beogradski hoteli odabrani za recenzije u ovom čuvenom listu je značajna za turizam našeg grada i poziciju koju Beograd ima, ne samo na tržištu Velike Britanije već na globalnom planu, jer je u pitanju respektabilni medij sa publikom širom sveta“, izjavio je Miograd Popović, direktor TOB.
Dodatna vrednost se ogleda, kako je dodao, u tome što su naši hoteli ocenjeni veoma visokom ocenom, a to svedoči o kvalitetu hotelsko ugostiteljske industrije naše prestonice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *