У Панчеву отворен бурекомат

Власници пекаре у Панчеву након проглашења вандредног стања, маштовито су се досетили и „отворили“ шалтер за куповину бурека уз минималан контакт са муштеријама или како су га многи назвали – бурекомат!

-Ми смо позвали мајстора и направили шалтер, на једном месту се даје новац и враћа кусур, а испод њега постоји део где се доставља храна. То смо урадили јер је већина наших сталних муштерија навикла да када уђе у пекару остане и седне да поједе свој оброк. Међутим тренутно због ове ситуације сада то није могуће. Морали смо да урадимо нешто да сачувамо наше раднике, као и муштерије – испричала је власница пекаре, Светлана Радаковић.

Како каже, људи су чудно реаговали, већина њих је покушавала да уђе у објекат, који је сада закључан и једино се храна може добити кроз новоотворени шалтер.

-Људи тешко прихватају промене и то да не седе унутар објекта. Сада када су се навикли да долазе само позитивни коментари. Некима је смешно што смо написали „бурек“ и „новац“ и обележили стрелицама, али то смо урадили да би људима било лакше да се снађу – додала је ласница пекаре.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *