Sveta Todorović iz Minhena zagonetni kupac u Beogradu na vodi

Nakon što je objavljena vest o kupcu iz dijaspore koji je za ceo sprat u Kuli Beograd iskeširao 15 miliona evra, novinari su se dali u potrgu za zagonetnim kupcem i ubrzo se ispostavilo se da je u pitanju Sveta Todorović, svekar pevačice Dragane Jane Todorović.

Reč je o čoveku koji u Minhenu i Beogradu ima poslovnu imperiju. Njegove vile, autoparkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre jer je njegova preminula supruga Berina, poreklom iz Sarajeva, veliki značaj pridavala odevanju. A Janina svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona.

Jana Todorović takođe ima skupocenu nekretninu, zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj. Grandiozno zdanje pre sedam godina kupio je pevačici njen svekar Sveta. Imanje se prostire na čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, a ima i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.

Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna. U pomenutom dvorcu je čak i snimila spot za pesmu “Ja sam tvoja”, ali nije pričala da je u pitanju njena nekretnina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *