Спектакл Делија у Чикагу у част Милана Борјана

Навијачи ФК Црвене Звезде из Чикага приредили су спектакуларан дочек голману и капитену црвено белих Милану Борјану који је боравио у Америци. Милан је осим у Ц.Звезди, такође и голман канадске репрезентације која учествује у квалификацијама за светско првенство у Катру 2022. Репрезентација Канаде остварила је две победе на утакмицама у Чикагу.

Звездини највијачи из Чикага увек су спремни да навијају и бодре свој клуб а такође и угосте своје спортисте, па зато нису седели скрштених руку него су свог аса, капитена црвено-белих Милана Борјана дочекали у кафани Зора на вечери уз песму, музику и дружење. У Милановом друштву био је и његов отац Бошко Борјан који је такође бивши голман а садашњи власник једног прволигашког фудбалског клуба у Канади.

Kapiten i golman Crvene Zvezde u Čikagu sa delijama

У крцатој кафани Зора, током целе вечери ориле су се навијачке и кафанске песме уз пратњу уживо музике. За добро расположење побринуо се оркестар у саставу: виолиниста Данило Дача Милосављевић, бас гитара Предраг Перић Гаги, соло гитара Васко Станковић и вокал Ивана Станковић.

Делије у Чикагу покренуле су уз помоћ Делије фондације донаторске кутије за помоћ Србима на Космету. Кутије се налазе за сада на 5 локација – кафана Зора, Београд Цафе, Стефан Грилл, Балкан Тасте, Црква Св. Николе у Брукфилду. Такодје ове године у сарадњи са ФК Црвена Звезда у плану је и оснивање клуба навијача у Чикагу и долазак неких од легенди клуба црвено белих.

Kapiten i golman Crvene Zvezde u Čikagu sa delijama

Milan Borjan u Čikagu

Погледајте делић атмосфере из кафане Зора са дочека Милана Борјана:

Извор: Српска телевизија Чикаго 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *