Ruski eliksir protiv virusa

Period je kada vladaju virusi, mnogi građani traže način da se od istih i zaštite uz pomoć prirodnih sastojaka. Postalo je vrlo važno šta unosimo u organizam, pa je ovaj recept jedan od jednostavnijih načina da probate sprečiti da se zarazite nekom od infekcija.

Tradicionalni narodni lekovi iz ruske alternativne medicine otkrivaju jedinstvene recepte zasnovane na najzdravijim namirnicama. Virusi, prehlade i grip dolaze sa prvim hladnijim jesenjim danima, kada smo posebno osetljivi i imunitet nam je znatno narušen.

U tom nadolazećem periodu, posebno u vreme svetske pandemije koronavirusa, lekari preporučuju da jačamo organizam, imunitet i spremno dočekamo susret sa virusima i gripom. Ukoliko ste često premoreni i osećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen.

Ovaj efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju. Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su beli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.

Za pripremu ovog recepta potrebno je pripremiti 2 kašike sitno iseckanog belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 5 kašika prirodnog livadskog meda, 50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja i po pola čajne kašičice mlevenog bibera, prirodne smole i jednu kašičicu jabukovog sirćeta.

Za pripremu preparata potrebno je da propržite beli luk na maslinovom ulju jedan minut. Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim spremite u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.

Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme. Svejedno je da li eliksir uzimate pre ili posle jela.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *