Rita Oro naljutila Albance zbog Đokovića

Finale Svetskog prvenstva u ragbiju pruvuklo je pažnju ljudi širom sveta. Među prisutnima na finalu u Parizu bio je i najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, a ovog puta je pažnju privukao najviše zbog društva u kom se našao.

Naime, Novak je sedeo pored albanske pevačice Rite Ore, a mnogi su ovu vest dočekali sa odobravanjem, međutim, albanski i kosovski mediji se nisu oglašavali.

Samo albanski Sport Expres je izvestio o susretu pevačice i najboljeg tenisera i tom prilikom nisu imali pohvale za pevačicu.

„Rita Ora je nedavno primila veliku kritiku, jer se pojavila na sceni sa zastavom Srbije na ramenu. Pevačica se sama izvinila činjenicom da nije znala kojoj zemlji pripada zastava koju joj je bacio fan na scenu. U međuvremenu, pre nekog vremena, na koncertu albanske pevačice, prikazane su slike nekih poznatih ličnosti, a Rita Ora je oponašala svoje mišljenje o njima. Kada se pojavio Novak Đoković, njena reakcija je bila jasna. Međutim, danas su je kamere snimile kako sedi pored srpskog tenisera. Dvoje su gledali finale u ragbiju jedan pored drugog, a lice Rite Ore je bilo nasmejano. Trenutak koji se nije svideo albanskoj javnosti, pogotovo znajući patriotizam kojim se Ora uvek trudila da se predstavi. Možda je dvoglavi orao na koncertu samo simbol za prodaju“, stoji u njihovom tekstu.

Podsetimo, Rita Ora je pokrenula pravu lavinu komentara kada je na jednom koncertu pevala ogrnuta srpskom zastavom, mnogi joj to i dalje zameraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *