Преминуо Тика Арсић

Познати српски глумац Тихомир Тика Арсић преминуо је данас у 64. години после дуге и тешке болести, јављају медији. Арсић је две године боловао од рака панкреаса.

Пре само неколико недеља је открио више детаља о својој болести која је узела данак, те како се носи са подмуклим противником и како му породица даје највећу подршку.

„Болест је ствар коју треба нормално да третирамо. Моја породица ме подржава и имам срећу да ме лече сјајни лекари. Не плашим се смрти јер мислим да сам бесмртан, а једино ме брине што можда нећу стићи нешто да урадим“, рекао је Арсић.

„Можда нећу стићи да се извиним свима према којима сам погрешио и можда нећу стићи да помогнем својој деци. Имам две одрасле ћерке и двоје млађе деце, као и унуку. Желео бих само због њих да будем још присутан. Верујем да људи који болују од тешке болести остатак свог живота треба да проведу радосно“, рекао је глумац.

Непосредно пре смрти требало је да глуми у новом филму.

„Пре чак 20 година сам последњи пут играо премијеру у матичној кући и таман кад сам пре две и по решио да се вратим једним дивним филмом, који се бави темом о човеку који умире од рака, отишао сам на проверу здравља због врућина и свега осталог и они ми нађу ни мање ни више него канцер и то панкреаса, где је најгоре. Али то ми је продужило живот, међутим видећемо“, рекао је Тихомир Арсић за „Блиц“. Арсић је задржао позитиван став у животу поред свих недаћа и додао је колико му је тешко да иде на хемотерапије док влада пандемија.

„Чувам се, али то би било јако тешко за мене уколико бих се заразио. Стриктно водим рачуна о мерама опреза, примам хемотерапију и пуно се води рачуна да се не увуче корона, јер би то било кобно за мене. Мада црне прогнозе за нас бесмртне не важе. Уживам у животу и треба да се деси нешто овако да бисмо схватили колико је рецимо лепо кад пада киша“, рекао је глумац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *